Bloemen wedding planner

Professionele ondersteuning voor de wedding planner 

Niet alleen particulieren of bedrijven kunnen een beroep doen op de service van Bloemen Art-Mosphère, maar ook als professionele wedding planner kan u op ons rekenen. Door de handen in elkaar te slaan helpen we onze gezamenlijke klant aan een perfect georganiseerd én fleurig huwelijksfeest.


Contacteer ons
 

Complete ontzorging voor de wedding planner


Als wedding planner heeft u heel wat uiteenlopende taken en dus is het een verademing dat u de bloemen en bijhorende decoratie volledig aan ons kunt toevertrouwen. Wij adviseren u graag over de bloemenkeuze die best aanleunt bij het moodboard, zorgen voor gepast transport naar de feestlocatie en werken alles ter plaatse af. Zo stellen we alles in het werk om samen tot een piekfijn eindresultaat te komen, terwijl u als wedding planner kan focussen op de andere uitdagingen tijdens de organisatie. 


Bruidsboeket wedding planner

Totaal
aanbod


Van bruidsboeket of tafeldecoratie tot de volledige aankleding van de ceremonie en/of feestzaal, steeds zorgt Bloemen Art-Mosphère voor een aanpak op maat.

Feestzaal bloemen wedding planner

Volledig 
gepersonaliseerd


Wij maken dan ook alle decoratie in ons eigen atelier, volledig volgens uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Op die manier kunnen we het best mogelijke resultaat garanderen. 

Reken als wedding planner op onze ervaring

Bij Bloemen Art-Mosphère hebben we vele jaren ervaring in het aankleden van huwelijken en andere evenementen. Dat betekent dat u niet alleen als wedding planner, maar ook als event planner voor bedrijfsfeesten, communies of andere feestelijkheden bij ons kan aankloppen. Toch is het geen geheim dat de grote dag voor toekomstige gehuwden een speciaal plaatsje wegdraagt in ons hart. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij om samen voor de perfecte dag te zorgen. 


Wilt u als wedding planner samenwerken met Bloemen Art-Mosphère?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. Bloemen man wedding plannerBloemen trouw wedding planer