Vacature bloemist

Werken bij Bloemen Art-Mosphère? 


Ontdek hier onze vacature als bloemist 


Door de stijgende vraag naar onze diensten, zijn we bij Bloemen Art-Mosphère op zoek naar versterking. Voor onze vacature als bloemist zijn we op zoek naar een gedreven medewerker, die als freelancer of flexi-jobber kan bijspringen tijdens drukke momenten. 


 

Een enorme voorliefde voor bloemen is uiteraard een vereiste, net zoals relevante ervaring een sterk pluspunt is. Ook een commerciële flair in de winkel is mooi meegenomen. De verloning en het exacte takenpakket worden dan ook bepaald in functie van uw ervaring en capaciteiten.  


Aan de slag bij Bloemen Art-Mosphère?


Bij Bloemen Art-Mosphère zijn we onder meer gespecialiseerd in verse snijbloemen en het aankleden van huwelijksfeesten. Daarnaast hebben we ook abonnementsformules om bedrijven en woningen op te fleuren, terwijl er uiteraard ook steeds mensen kunnen langskomen in onze gezellige winkel in Roeselare. 


Werken bij Bloemen Art-Mosphère brengt dan ook heel wat variatie met zich mee en biedt een uitstekende kans om uw kennis over bloemen nog verder uit te breiden. Wij kijken dan ook uit naar uw sollicitatie om op zelfstandige basis ons team te versterken. Solliciteer nu


Splits e-mailadressen met een komma.
Vacature bloemistVacature bloemist