Thuislevering

Wil je iemand plezieren met een mooi boeket, maar kan je het zelf niet brengen? Wil je een boeket in huis, eenvoudig aan de deur geleverd? Of wil je je kantoren opfleuren? 

Wij leveren met plezier aan huis.

Lees er meer over

Abonnement

Op gezette tijden een bloemetje in huis of op kantoor, dat zorgt meteen voor een leuke sfeer!

Meer details
flowers in brown woven basket on bicycle

Thuislevering


We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om persoonlijk langs te komen. Daarom bieden we een gemakkelijke en betrouwbare thuisbezorgservice aan. We stellen met zorg uw boeketten samen met veel zorg en aandacht voor detail, rekening houdend met uw voorkeuren en het seizoen.

Onze thuisbezorgservice is niet alleen snel en betrouwbaar, maar ook zeer flexibel. We leveren op het tijdstip dat u het beste uitkomt, of dat nu vroeg in de ochtend of laat in de avond is. Is er een speciale gelegenheid die u bijna vergeten was? Geen zorgen, we kunnen zelfs dezelfde dag nog leveren als de bestelling voor een bepaalde tijd wordt geplaatst. Met onze service kunt u altijd het perfecte geschenk sturen: een prachtig boeket dat een glimlach op het gezicht van uw vrienden of familie tovert, ongeacht waar of wanneer.


Naar de shop

pink dahlia flowers in focus photography

Abonnement


We weten hoe bloemen een ruimte kunnen opfleuren en een glimlach op iemands gezicht kunnen toveren. 

Daarom bieden we ook een uniek bloemenabonnement aan. Met dit abonnement zorgen we ervoor dat u, uw vrienden of uw familie regelmatig een prachtig boeket ontvangen. U kunt kiezen voor wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen, volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren. We selecteren zorgvuldig de mooiste seizoensbloemen voor elke levering, waardoor elke bezorging een aangename verrassing is. 

Onze bloemenabonnementen zijn niet alleen een geweldige manier om uzelf te verwennen, maar ook een doordacht en origineel geschenk voor een speciaal iemand. Blijf verrassen en verrast worden, en laat de schoonheid van de natuur bij u thuis komen met ons bloemenabonnement.


Contacteer ons