Bloemist Roeselare

Ontdek de unieke kenmerken van onze bloemenwinkel regio Izegem


Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in de omgeving van Izegem waar u kunt vertrouwen op professioneel advies, dagverse bloemen en persoonlijk maatwerk? Welkom bij Bloemen Art-Mosphère. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met het uitkiezen van de ideale bloemen en alle aanvullende decoratieve elementen.


 

Bezoek onze bloemenzaak vlakbij Izegem


Bloemen Art-Mosphère is gevestigd aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, een prachtige locatie dicht bij zowel het Bergmolenbos als het Sterrebos en niet ver van de Rijksweg. Hierdoor zijn we eenvoudig te bereiken voor klanten uit Izegem en omstreken. Onze winkel is zes dagen per week geopend, behalve op dinsdag. De specifieke openingsuren kunt u hier terugvinden. 


Hoewel onze winkel zich in Roeselare bevindt, hebben we ook een leveringsservice die bloemen en decoraties levert tot in Izegem en binnen een straal van twintig kilometer rondom Roeselare. Bestellingen plaatsen kan gemakkelijk via onze webshop, en voor bijzondere verzoeken kunt u ons altijd bereiken. Alle producten worden in ons eigen atelier vervaardigd, wat maatwerk dan ook steeds mogelijk maakt.  Onze deskundigheid als bloemist 


Dankzij onze rijke ervaring beschikken we bij Bloemen Art-Mosphère over een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor het verrassen van een dierbare met een mooi boeket, op maat gemaakte rouwstukken en een breed scala aan decoratieve artikelen zoals kaarsen, vazen en bloempotten. Ook bieden wij abonnementen waarbij u regelmatig - wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, afhankelijk van uw voorkeur - een vers boeket of bloemstuk ontvangt samengesteld uit seizoensbloemen. Deze kunnen direct op uw werkplek of thuis in Izegem en wijde omgeving geleverd worden.  


Onze gespecialiseerde diensten voor de aankleding van bruiloften en ceremonies verdienen nog wat bijzondere aandacht. Van het bruidsboeket tot de decoratie van de feestzaal, alles wordt op maat gemaakt in ons atelier en perfect afgestemd op uw wensen.  


Daarnaast leggen we ons toe op de verkoop van verse snijbloemen en adviseren we onze klanten graag over de beste bloemenselectie per seizoen, inclusief verzorgingstips om je bloemen zo lang mogelijk mooi te houden. Onze klanten zijn vaak verbaasd over hoe lang onze bloemen mooi blijven.Heeft u vragen over onze diensten als bloemist voor Izegem en omstreken?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare