Bloemist Roeselare

Ontdek onze troeven als bloemenwinkel in Roeselare 


Op zoek naar een bloemenwinkel in regio Roeselare, waar u kan rekenen op deskundig advies, verse bloemen en maatwerk? Dan zit u helemaal goed bij Bloemen Art-Mosphère. Ons ervaren team helpt u met plezier bij de keuze van de perfecte bloemen en alle bijhorende decoratie.


 

Langskomen bij uw bloemenwinkel in regio Roeselare


Bloemen Art-Mosphère is gelegen langs de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, vlakbij het Bergmolenbos en Sterrebos. Een inspirerende omgeving in de natuur dus, maar ook vlakbij de Rijksweg. Dat zorgt ervoor dat wij vlot bereikbaar zijn voor alle klanten die onze ruime en gezellige zaak willen ontdekken.  Onze winkel blijft bovendien enkel op dinsdag gesloten, zodat u zes dagen op zeven bij ons terecht kunt. De openingsuren per dag vindt u hier terug. 


Voor prachtige bloemen en alle bijhorende decoratiestukken kunt u overigens niet alleen terecht in onze bloemenwinkel in Roeselare. Wij brengen deze ook met plezier tot bij u. Zo zorgen wij voor leveringen bij bedrijven en particulieren in Roeselare en alle omliggende steden en gemeenten binnen een straal van twintig kilometer. U kan eenvoudig bestellen via onze webshop, maar uiteraard zijn we ook vlot bereikbaar voor eventuele speciale verzoeken. Aangezien we bij Bloemen Art-Mosphère alles in ons eigen atelier maken, is maatwerk dan ook steeds gegarandeerd. Onze specialisaties als bloemist in regio Roeselare


Dankzij onze vele jaren ervaring hebben we bij Bloemen Art-Mosphère een bijzonder uitgebreid aanbod. Zo kan u spontaan bij ons aankloppen om een geliefde te verrassen met een boeketje, maken wij rouwstukjes op maat en verkopen we tal van decoratieve items, zoals kaarsen, vazen en bloempotten. Daarnaast zorgen we voor een fleurige toets met onze abonnementsformules. Deze abonnementen houden in dat u wekelijks, tweewekelijks of maandelijks – afhankelijk van uw eigen wensen – een prachtig boeket of bloemstuk ontvangt met seizoensbloemen. Net als alle andere bestellingen kunnen deze uiteraard bij u op kantoor of bij u thuis gebracht worden door onze eigen leverdienst. 


Hoewel ons aanbod dus erg uitgebreid is, zetten we graag twee specifieke specialisaties in de kijker. Zo worden wij als bloemist in regio Roeselare vaak ingeschakeld voor de aankleding van huwelijksfeesten en -ceremonies. Wij verzorgen het bruidsboeket en de tafeldecoratie, maar kleden met plezier ook de volledige zaal aan. Steeds honderd procent op maat, in ons eigen atelier vervaardigd en ter plaatse afgewerkt. 


Voorts hebben we in onze ruime, maar gezellige winkel ook een uitgesproken voorliefde voor verse snijbloemen. Wij adviseren onze klanten dan ook graag over de beste keuzes per seizoen en vertellen u hoe u de bloemen best verzorgt. Door hun kwaliteit blijven onze bloemen uitzonderlijk lang mooi, wat bij verschillende klanten al voor verbazing zorgde. Nog vragen voor uw bloemenwinkel in regio Roeselare? 

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare