Mogen wij van uw mooiste dag ook uw fleurigste dag maken?

Wij verzorgen op uw mooiste dag de floristieke decoratie van uw trouwfeest. Van bruidsboeket tot volledige ceremonie en/of feestzaalaankleding. 
Alles wordt door ons zelf in eigen atelier gemaakt, ter plaatse afgewerkt en ook verhuisd van de ceremonielocatie naar de feestlocatie. 
Wij maken alles op maat, volgens uw smaak en voorkeur. 


Contacteer ons
 

Het plannen van uw huwelijksbloemen kan een van de meest opwindende delen van uw bruiloftsvoorbereidingen zijn. In onze bloemenzaak kunnen we u helpen om uw droomdag te realiseren. Of uw stijl nu klassiek, romantisch, modern of iets helemaal unieks is, we zullen met u samenwerken om uw visie tot leven te brengen. Van het bruidsboeket tot de tafeldecoratie en de bloemendecoraties voor de ceremonie, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is.

We begrijpen hoe belangrijk uw huwelijksdag is en we zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Of u nu al een duidelijk idee heeft van wat u wilt of nog aan het begin van uw inspiratiereis staat, we nodigen u graag uit om uw wensen te bespreken. Samen kunnen we een bloemendesign creëren dat de essentie van uw liefde weerspiegelt en een onvergetelijke achtergrond biedt voor uw speciale dag.

Bent u klaar om de bloemen van uw dromen te vinden? Neem dan contact met ons op en plan vandaag nog uw persoonlijk consult. Laat ons u helpen om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke ervaring te maken, gevuld met de schoonheid van de natuur. We kijken ernaar uit om van uw droom een bloeiende realiteit te maken.


Contacteer ons