Bloemist Roeselare

Ontdek de unieke kenmerken van onze bloemenwinkel in Torhout


Zoekt u een bloemenwinkel in de buurt van Torhout waar u kunt vertrouwen op vakkundig advies, verse bloemen en gepersonaliseerd maatwerk? Bij Bloemen Art-Mosphère bent u aan het juiste adres. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te begeleiden in de keuze van perfecte bloemen en de daarbij horende decoraties.


 

Bezoek onze bloemenwinkel vlakbij Torhout


Gelegen aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, nabij het Bergmolenbos en Sterrebos en dicht bij de Rijksweg, is Bloemen Art-Mosphère ideaal bereikbaar voor iedereen uit Torhout en omgeving. We zijn zes dagen per week open, met uitzondering van dinsdag. De exacte openingsuren van onze bloemenwinkel kunt u hier terugvinden. 


Hoewel onze winkel gevestigd is in Roeselare, bieden we ook een leveringsservice aan met een bereik tot in Torhout en omstreken. We leveren overal binnen een straal van twintig kilometer van Roeselare. Via onze webshop kunt u moeiteloos bestellen en ook voor unieke verzoeken zijn wij eenvoudig te contacteren. Al onze bloemstukken worden in ons eigen atelier gecreëerd, wat ons in staat stelt om telkens prachtig maatwerk te leveren.Onze expertise als bloemist 


Met jaren van ervaring heeft Bloemen Art-Mosphère een breed aanbod aan bloemen en decoratieve items. Van spontane boeketten om iemand te verrassen tot gepersonaliseerde rouwarrangementen en een verscheidenheid aan decoratieve accessoires zoals kaarsen, vazen en potten, wij kunnen aan al uw behoeften voldoen. We bieden eveneens bloemenabonnementen aan, waarbij u naar keuze wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een vers boeket of bloemstuk ontvangt, samengesteld uit de beste seizoensbloemen. Deze worden ook rechtstreeks geleverd aan uw adres in Torhout of elders binnen onze leveringsradius.


Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de styling van huwelijksfeesten en ceremonies. Van het bruidsboeket tot de volledige zaaldecoratie, alles wordt volledig op maat gemaakt en verder afgewerkt op locatie.


Verder hebben we een bijzondere passie voor verse snijbloemen, en geven wij deskundig advies over de optimale bloemenselectie per seizoen en de beste verzorgingsmethoden. De langdurige kwaliteit van onze bloemen zorgt vaak voor bewondering bij onze klanten.Heeft u vragen over onze diensten als bloemist in Torhout en omstreken?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare