Bloemist Roeselare

Ontdek onze troeven als bloemenwinkel in Tielt


 

Zoekt u een bloemenwinkel in de omgeving van Tielt waar u kunt vertrouwen op vakkundig advies, de garantie van verse bloemen en op maat gemaakte oplossingen? Bij Bloemen Art-Mosphère in Roeselare bent u aan het juiste adres. Ons toegewijde team van bloemisten staat klaar om u te ondersteunen bij het selecteren van ideale bloemen en decoraties die passen bij uw specifieke wensen.


 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Tielt


Bloemen Art-Mosphère is gelegen aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, in de nabijheid van het natuurschone Bergmolenbos en Sterrebos, en vlakbij de Rijksweg. Deze locatie biedt uitstekende toegankelijkheid voor bezoekers uit Tielt. We zijn geopend zes dagen per week, behalve op dinsdag. Onze exacte openingstijden kunt u hier terugvinden.


Hoewel onze hoofdvestiging in Roeselare is, hebben we een leveringsservice die zich uitstrekt tot in Tielt. We komen bij iedereen binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare leveren. Bestellingen plaatsen kan eenvoudig via onze online webshop, en voor bijzondere wensen zijn wij altijd bereikbaar. Al onze bloemcreaties worden met zorg in ons eigen atelier vervaardigd, wat ons in staat stelt flexibel maatwerk aan te bieden.  Onze vaardigheden en specialisaties als bloemist


Met een schat aan ervaring heeft Bloemen Art-Mosphère een uitgebreid aanbod gecreëerd. Of u nu op zoek bent naar een impulsief cadeauboeket, een gepersonaliseerd rouwarrangement, of een verscheidenheid aan decoratieve elementen zoals kaarsen, vazen en bloempotten, wij kunnen in uw behoeften voorzien. Ook onze bloemenabonnementen zijn erg geliefd, waarbij klanten kiezen uit wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen van verse bloemstukken samengesteld uit de beste seizoensbloemen, direct aan uw adres in Tielt of daarbuiten.


Wij zijn bovendien expert in het verzorgen van bruiloftsdecoraties en de volledige aankleding van ceremonies. Elk element wordt zorgvuldig bereid in ons atelier en op de locatie afgewerkt en geïnstalleerd.


Daarnaast bieden we ook uitgebreid advies over seizoensbloemen en hoe deze best te verzorgen, zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven, wat onze klanten bijzonder waarderen.  Heeft u verdere vragen of wenst u meer informatie over onze diensten als bloemist voor Tielt en omstreken?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare