Bloemist Roeselare

Ontdek onze troeven als bloemenwinkel in Staden


 

Als u op zoek bent naar een bloemenwinkel in de omgeving van Staden waar u kunt vertrouwen op professioneel advies, de versheid van bloemen, en uitgebreid maatwerk, dan is Bloemen Art-Mosphère in Roeselare de perfecte keuze. Onze toegewijde bloemisten staan klaar om u te helpen met het uitkiezen van de perfecte bloemen en bijpassende decoraties.


 

Breng een bezoek aan onze bloemenwinkel vanuit Staden


Gelegen aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, in de prachtige natuur nabij het Bergmolenbos en Sterrebos, en dichtbij de Rijksweg, is Bloemen Art-Mosphère uitstekend bereikbaar voor iedereen uit de omgeving van Staden. We verwelkomen u graag zes dagen per week, met uitzondering van dinsdag. Een overzicht van onze openingstijden kunt u hier terugvinden.


Onze winkel bevindt zich in Roeselare, maar onze leveringsdienst reikt tot in Staden en omstreken. We leveren overal binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. U kunt eenvoudig via onze webshop bestellen, en voor bijzondere verzoeken zijn wij altijd bereikbaar. Elk bloemstuk wordt in ons eigen atelier gecreëerd, wat ons in staat stelt om prachtig maatwerk te bieden.Onze kennis en specialisaties als bloemist in Staden


Door onze langdurige ervaring heeft Bloemen Art-Mosphère een uitgebreide collectie samengesteld. U kunt bij ons terecht voor het kiezen van impulsieve cadeauboeketten, het samenstellen van gepersonaliseerde rouwstukken, en een uitgebreid assortiment aan decoratieve artikelen zoals kaarsen, vazen en bloempotten. Wij bieden tevens bloemenabonnementen aan, waarbij klanten de keuze hebben uit wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen van prachtige, seizoensgebonden bloemstukken, direct aan uw deur in Staden of elders binnen ons leveringsgebied.


Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in de aankleding van onder andere huwelijksfeesten en ceremonies, met volledig op maat gemaakte decoraties die in ons atelier vervaardigd en op locatie voltooid worden.


Ook geven wij deskundig advies over de optimale keuzes van seizoensbloemen en hoe u deze het beste kunt verzorgen. Dankzij een goede verzorging blijven de bloemen ong langer mooi — iets wat onze klanten zeer waarderen.  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten voor de regio Staden?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare