Bloemist Roeselare

Ontdek onze troeven als bloemenwinkel in Rumbeke 


Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in de regio Rumbeke, waar u kunt rekenen op deskundig advies, verse bloemen en maatwerk? Dan bent u aan het juiste adres bij Bloemen Art-Mosphère. Ons ervaren team staat klaar om u te assisteren bij het selecteren van de ideale bloemen en bijpassende decoraties.  


 

Langskomen bij uw bloemenwinkel in Rumbeke


Bloemen Art-Mosphère bevindt zich aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, dicht bij het Bergmolenbos en het Sterrebos. We zijn gevestigd in een natuurrijke omgeving, maar ook vlakbij de Rijksweg, wat onze zaak makkelijk toegankelijk maakt voor klanten uit Rumbeke en omstreken. We zijn geopend zes dagen per week, gesloten enkel op dinsdag. U kunt onze openingsuren hier terugvinden. 


Naast directe aankopen van bloemen en bijhorende decoratiestukken in onze winkel, bieden we ook leveringen aan bedrijven en particulieren binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. Dit omvat dus ook Rumbeke en omliggende steden en gemeenten. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop en ook voor speciale verzoeken zijn we gemakkelijk bereikbaar. Al onze creaties worden in ons eigen atelier vervaardigd, waardoor wij altijd maatwerk kunnen garanderen.Onze expertise als bloemist in de regio Rumbeke


Met jarenlange ervaring heeft Bloemen Art-Mosphère een uitgebreid assortiment ontwikkeld. Of het nu gaat om een spontaan cadeau, een gepersonaliseerd rouwstuk of decoratieve artikelen zoals kaarsen, vazen en bloempotten, u kunt bij ons terecht. Wij bieden bovendien bloemenabonnementen aan, waarbij u op regelmatige basis, aangepast aan uw voorkeur, verse bloemstukken ontvangt met seizoensbloemen. Deze kunnen zowel op kantoor als thuis in Rumbeke en omstreken bezorgd worden.


Hoewel ons aanbod dus erg uitgebreid is, zetten we graag twee specifieke specialisaties in de kijker.  Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in het aankleden van bruiloften en ceremonies, van het bruidsboeket tot complete zaaldecoraties, alles honderd procent op maat gemaakt in ons atelier en ter plaatse afgewerkt.


Voorts hebben we in onze ruime, maar gezellige winkel ook een uitgesproken voorliefde voor verse snijbloemen. Wij adviseren u dan ook graag over de beste bloemenkeuzes per seizoen en hoe deze te verzorgen, zodat u zo lang mogelijk van uw bloemen kunt genieten. Onze klanten zijn vaak verrast door de langdurige frisheid van onze bloemen.  Nog vragen voor uw bloemenwinkel in regio Rumbeke? 

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare