Bloemist Roeselare

Ontdek wat onze bloemenwinkel te bieden heeft in Pittem


 

Als u op zoek bent naar een bloemenwinkel in de omgeving van Pittem waar u kunt rekenen op advies van experts, verse bloemen en aangepaste ontwerpen, dan is Bloemen Art-Mosphère in Roeselare de perfecte keuze voor u. Ons team van gespecialiseerde bloemisten staat klaar om u te helpen met het kiezen van de ideale bloemen en decoratieve accessoires. 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Pittem


Bloemen Art-Mosphère bevindt zich aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, gelegen nabij het Bergmolenbos en Sterrebos, en dichtbij de Rijksweg, waardoor het een gemakkelijk bereikbare locatie is voor bezoekers uit Pittem. We zijn geopend zes dagen per week, behalve op dinsdag. Neem hier een kijkje voor de meest actuele openingstijden.


Hoewel onze fysieke winkel in Roeselare te vinden is, bieden we levering aan klanten binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. We komen dus met veel plezier leveren bij klanten in Pittem en omstreken. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop en voor speciale verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Elk product wordt in ons eigen atelier handgemaakt, wat ons in staat stelt om steeds te voldoen aan uw specifieke behoeften.Onze ervaring en diensten als bloemist 


Dankzij jarenlange ervaring beschikt Bloemen Art-Mosphère over een divers assortiment. U kunt bij ons terecht voor zowel impulsieve cadeauboeketten, persoonlijke rouwarrangementen, als een brede variëteit aan decoratieve elementen zoals kaarsen, vazen en bloempotten. We bieden ook bloemenabonnementen waarbij klanten kunnen kiezen voor regelmatige (wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse) leveringen van verse boeketten en bloemstukken, samengesteld uit seizoensgebonden bloemen. Deze leveringen zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten in en rond Pittem.


Bovendien zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van bruiloftsdecoraties en het aankleden van ceremonies met onder andere tafel- en zaaldecoratie. Hierbij wordt elk detail telkens in ons atelier vervaardigd en op locatie afgewerkt en geïnstalleerd.


Daarnaast hebben wij ook een grote liefde voor verse snijbloemen en geven we advies over de optimale bloemenselectie voor elk seizoen, en onderhoudstips om de bloemen langer mooi te houden. De prachtige kwaliteit en lange houdbaarheid zorgde bij vele klanten al voor verbazing. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten als bloemist in regio Pittem?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare