Bloemist Roeselare

Ontdek onze bloemenwinkel in Lichtervelde


Zoekt u een bloemist in de buurt van Lichtervelde met professioneel advies, een aanbod van verse bloemen en de mogelijkheid tot maatwerk? Bij Bloemen Art-Mosphère in Roeselare bent u aan het juiste adres. Ons team van bloemexperts staat altijd klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale bloemen en decoraties die bij uw wensen passen. 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Lichtervelde


Onze winkel, Bloemen Art-Mosphère, bevindt zich langs de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, een plek omringd door de natuur van het Bergmolenbos en Sterrebos en nabij de Rijksweg. Dit maakt ons een gemakkelijk toegankelijke locatie voor bezoekers uit Lichtervelde en omstreken. We zijn zes dagen per week geopend, gesloten alleen op dinsdag. Details over onze openingstijden vindt u op onze website. Details over onze openingstijden vindt u hier.


Alhoewel we gevestigd zijn in Roeselare, bedienen we met onze leveringsservice ook klanten tot in Lichtervelde en omstreken, binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. U kunt via onze webshop eenvoudig bestellingen plaatsen, en we staan klaar voor eventuele speciale verzoeken. Elk bloemstuk wordt in ons eigen atelier vervaardigd, waardoor we altijd uniek maatwerk leveren.Onze specialiteiten als bloemist 


Met onze jarenlange ervaring heeft Bloemen Art-Mosphère een breed assortiment opgebouwd. Wij staan bekend om onze spontane cadeauboeketten, op maat gemaakte rouwarrangementen, en een uitgebreide collectie van decoratieve items zoals kaarsen, vazen en bloempotten. Voor regelmatige bloemliefhebbers bieden wij abonnementen waarbij klanten op een vaste basis – wekelijks, tweewekelijks of maandelijks – een vers boeket of bloemstuk ontvangen, samengesteld uit de mooiste seizoensbloemen. Deze kunnen worden geleverd op uw werkplek of thuis in Lichtervelde en omstreken.


Onze expertise strekt zich ook uit tot het verzorgen van onder andere bruiloftsdecoraties en ceremonie-aankledingen, volledig op maat gecreëerd en ter plaatse afgewerkt.


Daarnaast adviseren wij u graag over de ideale bloemkeuze per seizoen en geven tips voor het onderhoud. De kwaliteit van onze bloemen zorgt er in combinatie met een goede verzorging voor dat ze bijzonder lang mooi blijven, wat regelmatig voor aangename verrassingen zorgt bij onze klanten.Voor al uw vragen of meer informatie over onze diensten als bloemist in Lichtervelde:

Neem vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare