Bloemist Roeselare

Ontdek onze bloemenwinkel in Lendelede


 

Zoekt u een betrouwbare bloemenwinkel bij Lendelede waar u deskundig advies, de garantie op verse bloemen en op maat gemaakte creaties kunt verwachten? Bloemen Art-Mosphère in Roeselare is dan uw ideale keuze. Ons team van professionele bloemisten helpt u graag bij het uitkiezen van de perfecte bloemen en bijpassende decoratieve items. 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Lendelede


Bloemen Art-Mosphère is strategisch gelegen aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, vlakbij het Bergmolenbos en Sterrebos en gemakkelijk bereikbaar via de Rijksweg. Deze locatie maakt het eenvoudig voor klanten uit Lendelede om ons te bezoeken. Onze winkel is zes dagen per week open, met uitzondering van dinsdag. Raadpleeg onze website hier voor de meest actuele openingstijden.


Onze fysieke winkel bevindt zich weliswaar in Roeselare, maar onze bezorgservice strekt zich uit tot elke locatie binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare, waaronder ook Lendelede. U kunt uw bestellingen eenvoudig plaatsen via onze webshop, en voor specifieke wensen zijn wij ook altijd bereikbaar. Alle bloemstukken worden met zorg in ons eigen atelier samengesteld, waardoor we uiterst flexibel maatwerk kunnen bieden.Onze expertise als bloemist in Lendelede


Met onze ruime ervaring biedt Bloemen Art-Mosphère een uitgebreide selectie aan bloemendiensten. Klanten kunnen bij ons terecht voor spontane cadeauboeketten, persoonlijk ontworpen rouwstukken, en een uitgebreid assortiment van decoratieve items zoals kaarsen, vazen en bloempotten. We bieden ook bloemenabonnementen aan, waarbij klanten kunnen kiezen voor wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen. Hierbij worden verse boeketten of arrangementen gemaakt van seizoensbloemen. Deze abonnementen zijn erg geliefd bij zowel particuliere als zakelijke klanten in Lendelede en omstreken.  


Daarnaast verdienen onze volgende specialisaties ook nog wat extra aandacht. Bloemen Art-Mosphère is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloftsdecoraties en ceremonieaankledingen, waarbij alles van het bruidsboeket tot de zaaldecoratie in ons atelier op maat gemaakt wordt en op locatie afgewerkt.


Met onze liefde voor verse snijbloemen adviseren wij ook graag over de beste bloemkeuzes voor elk seizoen en bieden we tips voor de verzorging van de bloemen. Dit draagt bij aan hun lange levensduur en wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten als bloemist in Lendelede?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare