Bloemist Roeselare

Ontdek onze troeven als bloemenwinkel in Kuurne


 

Als u in de buurt van Kuurne op zoek bent naar een bloemenwinkel met deskundige begeleiding, verse bloemen en maatwerkopties, dan is Bloemen Art-Mosphère in Roeselare uw uitgelezen plek. Onze enthousiaste en ervaren bloemisten staan klaar om u te helpen met het selecteren van ideale bloemen en decoraties voor elke gelegenheid.


 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Kuurne


Bloemen Art-Mosphère bevindt zich aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, een locatie die zowel natuurlijk mooi is bij het Bergmolenbos en het Sterrebos als praktisch gelegen bij de Rijksweg. Deze combinatie maakt onze winkel gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers uit Kuurne. Onze deuren zijn open zes dagen per week, met uitzondering van dinsdag. Voor de meest actuele openingstijden kunt u hier terecht.


Hoewel onze winkel in Roeselare gevestigd is, bieden we leveringsservices aan tot in Kuurne en omstreken. We leveren tot binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. Bestellingen kunnen gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst, en voor specifieke wensen zijn we ook altijd telefonisch of per email te bereiken. We produceren al onze bloemstukken in ons eigen atelier, wat gegarandeerd zorgt voor prachtig maatwerk.  Onze expertise als bloemist 


Dankzij onze uitgebreide ervaring beschikt Bloemen Art-Mosphère over een rijk aanbod. U kunt bij ons terecht voor spontane cadeauboeketten, gepersonaliseerde rouwarrangementen, en een ruime keuze aan decoratieve items zoals kaarsen, vazen en bloempotten. Onze bloemenabonnementen, waarbij klanten kiezen voor periodieke leveringen van verse boeketten of bloemstukken samengesteld uit seizoensbloemen, zijn ook bijzonder populair. Deze service is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in Kuurne en omstreken.


Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloftsdecoraties en het volledig aankleden van ceremonies, tafel- en zaaldecoraties ect. Alles wordt naar wens gemaakt in ons atelier en geïnstalleerd op locatie.


Daarnaast hebben wij ook een uitgesproken voorliefde voor verse snijbloemen en bieden we uitgebreide adviezen aan over de selectie van seizoensbloemen en hun ideale verzorging. Hierdoor blijven onze bloemen langdurig prachtig, tot grote tevredenheid van onze klanten.Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten als bloemist?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare