Bloemist Roeselare

Ontdek de unieke kenmerken van onze bloemenwinkel in Kortemark


Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in de omgeving van Kortemark waar deskundig advies, verse bloemen en gepersonaliseerd maatwerk centraal staan? Bloemen Art-Mosphère in Roeselare is uw ideale keuze. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het selecteren van de perfecte bloemen en bijbehorende decoratie-items.


 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Kortemark


Bloemen Art-Mosphère is gelegen aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, omgeven door natuurgebieden zoals het Bergmolenbos en het Sterrebos, en vlakbij de Rijksweg. Dit maakt onze locatie niet alleen inspirerend maar ook makkelijk bereikbaar voor bezoekers uit Kortemark en omstreken. Onze winkel is open zes dagen per week, behalve op dinsdag.  U kunt onze openingsuren van de bloemenwinkel hier raadplegen. 


Hoewel onze fysieke winkel in Roeselare is gevestigd, bieden we met plezier een leveringsservice aan die actief is tot in Kortemark en omstreken. We leveren overal binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen via onze webshop en voor speciale wensen zijn wij altijd bereikbaar. Alle arrangementen worden in ons eigen atelier gemaakt, waardoor wij altijd kwalitatief maatwerk kunnen bieden.Onze specialiteiten als bloemist 


Door onze uitgebreide ervaring bieden wij bij Bloemen Art-Mosphère een veelzijdig assortiment aan. U kunt bij ons terecht voor het kopen van spontane cadeauboeketten, het samenstellen van persoonlijke rouwstukken, en een divers aanbod aan decoratieve accessoires zoals kaarsen, vazen, en bloempotten. Daarnaast zijn onze bloemenabonnementen populair, waarbij klanten kunnen kiezen voor wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen van verse bloemstukken met seizoensgebonden bloemen, geleverd direct aan uw deur in Kortemark of omgeving.


Onze specialisatie in het verzorgen van bruiloftsdecoraties en ceremonie-aankledingen staat ook hoog aangeschreven. Wij zorgen voor alles van het bruidsboeket tot aan de complete zaaldecoratie, steeds op maat gemaakt in ons atelier en geïnstalleerd op locatie.


Verder hebben wij een diepgaande kennis van verse snijbloemen, waarover we u graag adviseren om de beste seizoenskeuzes te maken en hoe u uw bloemen optimaal kunt verzorgen. Onze bloemen zijn van hoge kwaliteit en blijven met goede verzorging vaak langer mooi dan verwacht, tot grote tevredenheid van onze klanten.Heeft u vragen over onze service als bloemist in Kortemark of wilt u meer weten?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare