Bloemist Roeselare

Ontdek onze bloemenwinkel in Ingelmunster


 

Als u een bloemenwinkel in de buurt van Ingelmunster zoekt die expert advies, verse bloemen en op maat gemaakte ontwerpen biedt, dan is Bloemen Art-Mosphère in Roeselare precies wat u nodig heeft. Ons team van gespecialiseerde bloemisten is enthousiast om u te helpen met het selecteren van perfecte bloemen en de juiste decoraties.



 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Ingelmunster


Bloemen Art-Mosphère bevindt zich aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, dicht bij zowel het Bergmolenbos als het Sterrebos en nabij de Rijksweg, waardoor we vlot bereikbaar zijn voor klanten uit Ingelmunster. We zijn open zes dagen per week, en gesloten op dinsdag. Onze meest recente openingstijden kunt u hier raadplegen.


Hoewel onze winkel in Roeselare te vinden is, leveren we ook bij klanten in Ingelmunster en omstreken. Wij leveren onze prachtige bloemen met veel plezier binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. U kunt heel gemakkelijk online via onze webshop bestellen, maar ook voor persoonlijke wensen kunt u ons steeds contacteren. We creëren al onze bloemarrangementen in ons eigen atelier, waardoor we altijd in staat zijn om nauwkeurig maatwerk te leveren.



Onze vaardigheden en diensten als bloemist in Ingelmunster


Dankzij jarenlange ervaring heeft Bloemen Art-Mosphère een veelomvattend assortiment ontwikkeld. We voorzien in al uw bloemenbehoeften, van spontane cadeauboeketten tot aangepaste rouwstukken en een breed scala aan decoratieve items zoals kaarsen, vazen en bloempotten. Onze bloemenabonnementen, die wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen van verse bloemstukken met seizoensbloemen omvatten, zijn ook zeer populair bij onze klanten in Ingelmunster en verder.


Ons aanbod is erg uitgebreid, toch zetten we graag twee specifieke specialisaties in de kijker. Zo worden wij als bloemist vaak ingeschakeld voor de aankleding van huwelijksfeesten en -ceremonies. Wij verzorgen onder andere het bruidsboeket en de tafeldecoratie, maar ook de aankleding van de volledige zaal. Dit wordt telkens ons eigen atelier vervaardigd en ter plaatse afgewerkt, volledig op maat. 


Bovendien bieden we met veel passie advies over seizoensgebonden bloemkeuzes en onderhoud, wat bijdraagt aan de levensduur van de bloemen en vaak voor verbazing zorgt bij onze klanten.



Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen ?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 






Bloemist Roeselare



Bloemist Roeselare