Bloemist Roeselare

Ontdek de troeven van onze bloemenzaak voor Houthulst


 

Zoekt u een betrouwbare bloemenwinkel nabij Houthulst waar u kunt rekenen op deskundige begeleiding, de versheid van bloemen en volledig op maat gemaakte creaties? Bloemen Art-Mosphère in Roeselare is uw go-to bestemming. Ons ervaren team van bloemisten staat altijd klaar om u te ondersteunen bij de keuze van de ideale bloemen en bijbehorende decoraties.


 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Houthulst


Bloemen Art-Mosphère is gevestigd aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, prachtig gelegen naast het Bergmolenbos en Sterrebos, en tevens gemakkelijk bereikbaar via de Rijksweg. Dit maakt ons toegankelijk voor klanten uit Houthulst en omstreken. Onze winkel is open zes dagen per week, gesloten op dinsdag. Alle openingstijden zijn te vinden op onze website. Bekijk onze openingstijden hier.


Onze fysieke locatie is in Roeselare, maar onze leveringsdienst gaat tot binnen twintig kilometer van onze winkel. Zo kunnen wij ook bij onze klanten in de regio van Houthulst komen leveren! U kunt uw bestellingen plaatsen via onze webshop en voor unieke verzoeken kunt u altijd bij ons terecht. Wij vervaardigen alle arrangementen in ons eigen atelier, wat ons de mogelijkheid geeft om elke bestelling precies naar uw wensen uit te voeren.Onze kennis en specialisaties als bloemist


Met vele jaren ervaring heeft Bloemen Art-Mosphère een uitgebreide catalogus aan bloemproducten opgebouwd. Wij zijn het adres voor spontane cadeauboeketten, op maat gemaakte rouwarrangementen, en een breed assortiment aan decoratieve items zoals kaarsen, vazen en potten. Onze populaire bloemenabonnementen bieden regelmatige leveringen van verse boeketten of arrangementen met seizoensbloemen, aangepast aan uw voorkeur voor leveringsfrequentie - wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Deze worden direct geleverd aan uw locatie in Houthulst of omgeving.


Wij zijn tevens gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van decoraties voor bruiloften en ceremonies, waarbij alles in ons atelier op maat gemaakt wordt en op locatie wordt voltooid.


Verder verstrekken we deskundig advies over de beste seizoensbloemen en hun verzorging, wat onze bloemen uitzonderlijk lang mooi houdt en vaak voor tevredenheid zorgt bij onze klanten.Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten voor de regio Houthulst?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare