Bloemist Roeselare

Ontdek de charme van onze bloemenwinkel in regio Hooglede


Op zoek naar een bloemenwinkel bij Hooglede waar u kunt rekenen op ervaren advies, verse bloemen en op maat gemaakte arrangementen? Bij Bloemen Art-Mosphère in Roeselare vindt u precies wat u nodig heeft. Ons team van bloemsierkunstenaars is enthousiast om u te assisteren bij het selecteren van de perfecte bloemen en decoratieve accessoires.


 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Hooglede


Bloemen Art-Mosphère is strategisch gelegen langs de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, dichtbij het natuurrijke Bergmolenbos en Sterrebos en tevens nabij de Rijksweg, wat optimale bereikbaarheid garandeert voor onze klanten uit Hooglede en omstreken. We zijn geopend zes dagen per week, enkel gesloten op dinsdag. Een overzicht van onze openingstijden kunt u hier terugvinden.


Onze winkel mag dan wel in Roeselare gevestigd zijn, maar onze leveringsdienst reikt tot in Hooglede en omstreken. We leveren met plezier overal binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. Bestellingen kunnen gemakkelijk geplaatst worden via onze webshop, en voor specifieke wensen zijn we ook altijd bereikbaar. Elk van onze bloemstukken wordt vervaardigd in ons eigen atelier, wat ons de flexibiliteit geeft om volledig aan uw wensen te voldoen.Onze expertise als bloemist 


Bloemen Art-Mosphère heeft door de jaren heen een uitgebreid aanbod ontwikkeld dankzij onze rijke ervaring. U kunt bij ons terecht voor het verrassen van geliefden met speciaal samengestelde boeketten, op maat gemaakte rouwarrangementen, en een breed assortiment aan decoratieve artikelen zoals kaarsen, vazen en bloempotten. We bieden ook bloemenabonnementen aan, waarbij u de keuze heeft uit wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen van verse, seizoensgebonden bloemstukken. Deze leveringen zijn beschikbaar zowel op kantoor als bij u thuis in Hooglede en omstreken.


Naast ons uitgebreide aanbod zetten we graag 2 specifieke diensten in de kijker. Onze specialiteit in het decoreren van bruiloftsfeesten en ceremonies biedt volledig gepersonaliseerde service, van het bruidsboeket tot de complete zaaldecoratie, allemaal op maat gemaakt en geïnstalleerd op de locatie.


Bovendien hebben we een grote liefde voor verse snijbloemen en bieden wij deskundig advies over seizoensbloemen en hun verzorging, wat bijdraagt aan de lange levensduur van onze bloemen, tot groot genoegen van onze klanten.Heeft u vragen over onze diensten als bloemist voor Hooglede en omstreken?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare