Bloemist Roeselare

Ontdek onze troeven als bloemenwinkel in Harelbeke


 

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in de buurt van Harelbeke waar u kunt vertrouwen op professioneel advies, de frisheid van bloemen en maatwerk? Dan is Bloemen Art-Mosphère in Roeselare de ideale keuze. Onze ervaren bloemisten helpen u graag met het kiezen van de perfecte bloemen en decoraties die aansluiten bij uw wensen.


 

Bezoek onze bloemenwinkel vanuit Harelbeke


Bloemen Art-Mosphère is gelegen aan de Oude Zilverbergstraat in Roeselare, een prachtige locatie nabij het Bergmolenbos en het Sterrebos, en direct toegankelijk via de Rijksweg. Dit maakt ons gemakkelijk toegankelijk voor klanten uit Harelbeke. We zijn zes dagen per week geopend, en alleen op dinsdag gesloten. Onze actuele openingstijden vindt u hier terug.


Onze fysieke vestiging is in Roeselare, maar onze bezorgservice bereikt ook klanten tot in Harelbeke en omstreken. We leveren overal binnen een straal van twintig kilometer rond Roeselare. U kunt uw bestelling eenvoudig plaatsen via onze webshop, maar ook voor speciale aanvragen zijn we altijd bereikbaar. We vervaardigen alle bloemstukken zelf in ons atelier, waardoor we uitstekend maatwerk kunnen leveren.Onze deskundigheid als bloemist 


Met jarenlange ervaring biedt Bloemen Art-Mosphère een breed assortiment aan producten en diensten. Van spontane cadeauboeketten tot persoonlijke rouwstukken en diverse decoratieve items zoals kaarsen, vazen en bloempotten, wij voorzien in al uw bloembehoeften. Onze bloemenabonnementen zijn ook zeer populair. Hierbij kunt u kiezen voor regelmatige leveringen van verse bloemstukken en boeketten, samengesteld met seizoensbloemen. Deze worden direct aan uw deur in Harelbeke of elders in de buurt geleverd.


Ons aanbod mag dan wel erg uitgebreid zijn, we zetten toch nog graag twee specifieke specialisaties in de kijker. Zo ligt onze expertise ook in het verzorgen van bruiloftsdecoraties en ceremonie-aankledingen, die wij van A tot Z op maat maken in ons atelier en ter plaatse afwerken.


Verder hebben wij ook een uitgesproken voorliefde voor verse snijbloemen. We geven met veel plezier advies over de beste seizoensbloemen en hoe u deze het best kan verzorgen. In combinatie met de uitstekende kwaliteit van de bloemen blijven ze hierdoor langer mooi, iets wat door onze klanten zeer wordt gewaardeerd.Wenst u meer info of antwoorden op verdere vragen over ons aanbod?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons team. 


Bloemist RoeselareBloemist Roeselare